Hoofdgerechten
Bouillabaisse | 26
Diverse vissoorten | schaal- en schelpdieren | rouille | croutons | Parmezaanse kaas
Dagvangst
Wisselend visgerecht
Varkenshaas | 22
Saus van bospaddenstoelen en room
Tournedos | 39
Au poivre of met rode wijnjus
Supplement gebakken champignons | +1,50
Lamsfilet | 26
Peterselie-knoflook topping | rode wijnjus
Flammkuchen pulled chicken | 17
Pulled chicken | courgette | rode ui | tomaat | crème fraîche | kerrie-mayonaise
Flammkuchen asperge | 17
Asperge | peterselie mayonaise | rucola | Parmezaanse kaas
Met rauwe ham | +3
Dungense asperges mornay | 23
Asperges gegratineerd met mornaysaus | truffel | gebakken paddenstoelen | krieltjes in de schil
Dungense asperges met zalm | 26,50
Zalmfilet uit de rookoven | Hollandaise saus | krieltjes in de schil
Dungense asperges op Brabantse wijze | 25,50
Ham | gekookt eitje | botersaus | krieltjes in de schil
Dungense asperges met kalfstong | 28
Mousseline saus | krieltjes in de schil
Dungense asperges als garnituur | 14