Hoofdgerechten
NOORSE KABELJAUWFILET | 24
Hollandaise | zacht gegaarde zuurkool | spekjes | aardappelkaantjes
GEGRATINEERD VISPANNETJE | 26
Diverse vissoorten | witte wijnsaus | Emmentaler | puree
ROGVLEUGEL | 26
Kappertjesboter
ROSSINI BURGER | 26
Brioche broodje | runderburger | eendenlever | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas
COQUELET BONNE FEMME | 25
Heel maishaantje | bonne femme | kluiven mag
VARKENSHAAS | 24
Saus van bospaddenstoelen en room
RUMPSTEAK | 27
Argentijnse lendebiefstuk 200 gram| ‘Au Poivre’ pepersaus | rode wijnsaus
Supplement gebakken champignons + 1.50
HERTENRUGFILET | 37
Rode wijnsaus | wildgarnituur
HAZENPEPER | 26
op Brabantse wijze | geplukte achterbout | beproefd recept | wildgarnituur
HAZENRUGFILET | 28
Peper-wildsaus | wildgarnituur
WILDSPECIAL | dagprijs
Wisselend wild hoofdgerecht | wildgarnituur
CANNELONI | 20 V
Bospaddenstoelen | spinazie | saus van eekhoorntjesbrood |
Parmezaanse kaas
GEROOSTERDE POMPOEN | 18 V
Dungense Sweet mama pompoen |paprika | aardappel mousseline
Bijgerechten
Bij de hoofdgerechten serveren wij groentegarnituur op bord
en frites met mayonaise
SALADE |4
Little gem | Boer Goossens dressing | Parmezaanse kaas | croutons | zoet zuur | ei
RODE KOOL | 4
SPRUITJES | 4
AARDAPPELKROKETJES | 4
HUISGEMAAKTE APPELCOMPOTE | 2