Hoofdgerechten
GEGRATINEERD VISPANNETJE | 25
Diverse vissoorten | witte wijnsaus | emmentaler | puree
SKREIFILET & BRABANTS STOOFVLEES | 25
Noorse winterkabeljauw | runder-stoof
SCAMPI & COQUILLE | 28
Wortel-gember crème | saus van gele curry
VARKENSHAAS | 22
Saus van bospaddenstoelen en room
TOURNEDOS | 39
Keuze uit: ‘Au Poivre’ pepersaus | rode wijnsaus
Supplement gebakken champignons + 1.50
KALFSENTRECOTE | 26
Beurre de paris
COQUELET BONNE FEMME | 24
Maishaantje | aardappeltjes | champignons | spekjes | zilveruitjes | kluiven mag
KALFSLEVER | 23
Krokant gebakken | gekarameliseerde appeltjes | rode wijnsaus
AARDAPPEL ZUURKOOL ROSTI | 18 V
Crème fraîche | groene kruiden
Met gerookte zalm 7
CANNELONI | 19 V
Bospaddenstoelen | spinazie | saus van eekhoorntjesbrood | Parmezaanse kaas