Hoofdgerechten
GEGRATINEERD VISPANNETJE | 25
Diverse vissoorten | witte wijnsaus | emmentaler | puree
SCAMPI & CURRY | 25
Thaise groentecurry | gebakken scampi
DUNGENSE ASPERGES MET ZALM | 28
Zalmfilet uit de rookoven | rosé geserveerd | Hollandaisesaus | krieltjes in de schil
VARKENSHAAS | 23
Saus van bospaddenstoelen en room
TOURNEDOS | 39
‘Au Poivre’ pepersaus of rode wijnjus
Supplement gebakken champignons | + 1.50
LAMSFILET MET PERSILLADE | 26
Gegratineerd met peterselie-knoflook | rode wijnjus
RUNDERSUKADE | 25
Zacht gegaard | eigen jus
DUNGENSE ASPERGES OP BRABANTSE WIJZE | 25
Ham | gekookt eitje | botersaus | krieltjes in de schil
DUNGENSE ASPERGES MET KALFSTONG | 27
Mousseline saus | krieltjes in de schile
FLAMMKUCHEN ASPERGE | 20 V
Asperge | crème fraiche | ei | peterselie mayonaise | rucola | Parmezaanse kaas
ASPERGES MORNAY | 23 V
Asperges gegratineerd met mornaysaus | truffel | gebakken paddenstoelen |
krieltjes in de schil
THAISE GROENTECURRY | 19 V
Seizoensgroenten | gele curry | kokos | sereh
Bijgerechten
Bij de hoofdgerechten serveren wij groentegarnituur op bord
en frites met mayonaise
SALADE | 3
Little gem | Boer Goossens dressing | Parmezaanse kaas | croutons | zoet zuur | ei
GEBAKKEN BLOEMKOOL | 3,50
Groene kruiden Raz el hanout
AARDAPPELKROKETJES | 4
ASPERGES ALS GARNITUUR | 15
4 Asperges | roomboter | eitje