Hoofdgerechten
Zalm & zuurkool
Warm gerookte zalmfilet | gekonfijte zuurkool | Hollandaisse saus
Harderfilet | 23
Baarsachtige vis | op de huid gebakken | langoustine jus
Zeetong | 32
± 300 gram | kappertjes | citroenboter
Varkenshaas | 22
Saus van bospaddenstoelen en room
Tournedos | 39
Saus naar keuze: ‘Au poivre’ pepersaus | rode wijnsaus | Bearnaisse
Supplement gebakken champignons | +1,50
Kalfssukade | 24
Langzaam gegaard | gebakken | eigen jus
Hertenrugfilet| 29
Rode wijnsaus
Hazenpeper | 25
Op Brabantse wijze | geplukt van de achterbout | spekjes | zilveruitjes
Hazenrugfilet | 26
Saus van donkere chocolade
Wildspecial | dagprijs
Wisselend wild hoofdgerecht
Flammkuchen Midden-oosten | 18 V
Courgette | gepofte paprika | crème fraîche | granaatappel | raz el hanout | feta
Okonomiyaki | 21 V
Japanse spinazie pannenkoekjes | pompoen | zoetzure groenten | gember