Hoofdgerechten
GEGRATINEERD VISPANNETJE | 25
Diverse vissoorten | witte wijnsaus | emmentaler | puree
DAGVANGST | Dagprijs
Wisselend visgerecht
VARKENSHAAS | 22
Saus van bospaddenstoelen en room
TOURNEDOS | 39
Keuze uit: ‘Au Poivre’ pepersaus | rode wijnsaus
Supplement gebakken champignons + 1.50
LAMSFILET | 26
Peterselie-knoflook topping | rode wijnjus
FLAMMKUCHEN PULLED CHICKEN | 19
Pulled chicken | courgette | rode ui | tomaat | crème fraîche | kerrie mayonaise
FLAMMKUCHEN ASPERGE | 19
Asperge | peterselie mayonaise | rucola | Parmezaanse kaas
Met rauwe ham | + 3
ASPERGES MORNAY | 23
Asperges gegratineerd met mornaysaus | truffel | gebakken paddenstoelen |
krieltjes in de schil
DUNGENSE ASPERGES MET ZALM | 28
Zalmfilet uit de rookoven | rosé geserveerd | Hollandaisesaus | krieltjes in de schil
DUNGENSE ASPERGES OP BRABANTSE WIJZE | 25
Ham | gekookt eitje | botersaus | krieltjes in de schil
DUNGENSE ASPERGES MET KALFSTONG | 26
Mousseline saus | krieltjes in de schil
ASPERGES ALS GARNITUUR | 16
5 Asperges | roomboter | eitje