Hoofdgerechten
ZALM & ZUURKOOL | 25
Zalmfilet ui de rookoven | zacht gegaarde zuurkool | Hollandaise saus
SKREIFILET | 25
Noorse winterkabeljauw | paddenstoelensaus
DAGVANGST | Dagprijs
We vertellen u graag wat de vangst van vandaag is
FLAMMKUCHEN SCAMPI | 21
Scampi | courgette | rode ui | tomaat | crème fraîche | kerrie mayonaise
VARKENSHAAS | 23
Saus van bospaddenstoelen en room
GEBAKKEN KALFSLEVER | 23
Krokant gebakken | gekarameliseerde appel | Madeirasaus
TOURNEDOS | 39
‘Au Poivre’ pepersaus of rode wijnjus
Supplement gebakken champignons | + 1.50
TOURNEDOS ROSSINI | 45
Eendenlever | Brioche | Madeirasaus
BABI KETJAP VAN VARKENSWANG | 24
Gestoofde varkenswangetjes | ketjap | witte rijst
COQUELET | 24
Maishaantje | rode wijnsaus | appelcompote
FLAMMKUCHEN PULLED CHICKEN | 20
Pulled chicken | courgette | rode ui | tomaat | crème fraîche | kerrie mayonaise
FLAMMKUCHEN GEITENKAAS | 19 V
Geitenkaas | courgette | rode ui | tomaat | crème fraîche | honing
AARDAPPEL ZUURKOOL ROSTI | 18 V
Crème fraîche | groene kruiden
Met gerookte zalm | 7
Bijgerechten
Bij de hoofdgerechten serveren wij groentegarnituur op bord
en frites met mayonaise
SALADE | 2,50
Little gem | Boer Goossens dressing | Parmezaanse kaas | croutons | zoet zuur | ei
GEBAKKEN BLOEMKOOL | 3,50
Groene kruiden Raz el hanout
AARDAPPELKROKETJES | 3,50